Sticla Colorata

Sticla Colorata

Sticla colorată există aproape de când oamenii au început să facă sticlă și s-o folosească. La bază, procesul chimic implică adăugarea de oxizi metalici în masa sticlei, în timpul topirii. Culorile cele mai comune sunt bronz, gri, verde și albastru, iar densitatea de culoare depinde de grosimea sticlei.

placare sticla colorata 13 Sticla Colorata

Sticla Colorata

Domenii de utilizare a sticlei colorate

Sticla colorată este utilizată aproape exclusiv în domeniul rezidențial, în principal pentru design-ul interior din bucătarii. Sticla colorată devine din ce în ce mai populară în bucătărie deoarece suprafața acesteia este foarte ușor de întreținut și este deosebit de igienică. Bucătăria este până la urma urmei inima oricărei gospodării și adesea locul în care se întâlnește toată familia, deci are sens ca aceasta să fie un loc unde să vă facă plăcere să vă petreceți timpul.

Sticla colorată nu este doar plăcută din punct de vedere estetic, dar este în același timp elegantă și rezistentă, fiind dedicată construcției suprafețelor extinse, ușilor, pereților, etc.

Acum poate vă gândiți cum este folosită sticla colorată în bucătăria dumneavoastră, dacă nu este utilizată doar în scop decorativ și în ramele de geam, ei bine sticla colorată la care ne referim noi este menită pentru a fi placată pe pereții dumenavoastră. Făcând acest lucru nu doar că veți aduce un nivel de modernitate bucătăriei dumneavoastră, dar și de personalizare, deoarece aceste plăci sunt ușor de schimbat dacă acest lucru se dorește. Pereții anoști ai bucătăriilor faianțate țin de domeniul trecului.

Sticla colorată poate fi placată și pe peretele din zidărie, dar se pot face și pereți despărțitori sau paravane fără nevoia unor construcții importante.

Sticla colorată poate fi folosită și pentru blaturile de lucru, astfel puteți crea un decor omogen, dar dincolo de asta blaturile de lucru din sticlă colorată sunt igienice, practice, și foarte ușor de curățat și întreținut. Nici un alt material nu combină multiplele calități necesare și esențiale pentru un blat de lucru în bucătărie.

Blaturile de sticlă sunt făcute din sticlă securizată de 12 milimetri, fiind rezistente la schimbări de temperatură, zgârieturi și tăiere -€“ toate acestea fiind necesare când e vorba de mediul bucătăriei unde toate aceste lucruri se pot întâmpla în aceeași perioadă.

dot Sticla Colorata
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Contactează-ne!

☎ 0724 262 904